Moestuingeluk binnen handbereik

Vanaf uiterlijk 10 juni 2024, is deze online minicursus voor jou!


 Deze Online mini Cursus laat je stap voor stap een eigen natuurlijke moestuin realiseren, zo haal je je eigen onbespoten groenten rechtstreeks uit je tuin.


Ik laat je zien hoe je met slechts 2 uur per week kunt genieten van verse, onbespoten groenten rechtstreeks uit je eigen natuurlijke moestuin! Helemaal volgens de methode van de natuur, van het verbouwen van je eigen voedsel.


Ik ben Serai van Food, Trees & Me.

Al van jongs af aan voel ik me nauw verbonden met de natuur en leef ik zo goed mogelijk in harmonie met de seizoenen. Mijn missie is om jou te inspireren tot het creëren van een eetbare tuin, waarin je lokaal, gezond en gifvrij voedsel kunt verbouwen. Ik wil je stap voor stap begeleiden in het proces van je eigen groente verbouwen door middel van praktische en gemakkelijk te volgen gidsen, vol inspiratie en kennis die je direct kunt toepassen in je eigen leven.

Een eetbare tuin is een plek waar de natuur en jouw voedselproductie samenkomen. Voor mij is de natuur een bron van rust en herstel. Door je te verbinden met de planten om je heen, kun je de voedende en helende kracht van de natuur ervaren. Leer de verschillende soorten groenten, kruiden en eetbare bloemen kennen, geniet van hun groeikracht en ontdek hoe je ze kunt gebruiken in je keuken.

Het ontdekken van de kunst van natuurlijke tuinieren en voedsel verbouwen is een manier om weer in contact te komen met de aarde en gezonde voeding. Deze eeuwenoude kennis biedt ons de mogelijkheid om duurzaam en in balans met de natuur te leven.

Stel je voor dat je in je eigen tuin groenten plukt die je zonder zorgen kunt eten, omdat je weet dat ze puur en onbespoten zijn. Of het nu gaat om een kleine moestuin, een uitgebreide eetbare bostuin, of zelfs een paar potten op je balkon, iedereen kan beginnen met het verbouwen van eigen voedsel.

Wil je een eerste stap zetten? Speciaal voor jou heb ik de minicursus 'MOESTUINGELUK BINNEN HANDBEREIK' gemaakt. Hierin laat ik je stap voor stap zien hoe je in 2 uur per week en zonder stress gezonde en onbespoten groenten haalt uit eigen tuin. Op deze manier wil ik jou helpen om je weg terug te vinden naar de natuur, onbespoten groenten  en de magie van het moestuin leven.


Praktische vaardigheden

Je leert hoe je gezonde en gifvrij groenten kweekt in eigen tuin.

Stappenplan

Je hebt een eerste stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Je hoeft het alleen maar te volgen.


verbinding met de natuur en je tuin

Je krijgt verbinding met je tuin en leert technieken 

Meer plezier

verbouwen van je eigen groente verminderd je stressniveau en geeft maximale voldoening.

Klinkt dit bekend? 

Ik wil graag mijn eigen onbespoten groenten uit eigen moestuin, maar .....

 • Ik heb geen tijd, 
 • weet eigenlijk niet hoe ik het moet aanpakken.
 • weet niet goed waar ik moet beginnen,
 • ik wil teveel tegelijk en dan mislukt het.
 • het voelt allemaal wat overweldigend.

Ik wil je dit vertellen:

Iedereen kan zijn eigen groente op een natuurlijke manier verbouwen, ongeacht of je wel of geen tuin hebt, groene vingers bezit, of over veel vrije tijd beschikt.

Want stel je voor dat je op een zonnige ochtend naar buiten stapt en omringd bent door een overvloed aan groene planten en kleurrijke bloemen. Je plukt een rijpe tomaat, nog warm van de zon, en voelt de voldoening van het eten van voedsel dat je zelf hebt gekweekt. Natuurlijk moestuinieren is een eeuwenoude praktijk die iedereen kan oppakken, ongeacht de beschikbare ruimte of ervaring. Of je nu een groot stuk land hebt of slechts een paar potten op je balkon, je kunt beginnen met het kweken van je eigen voedsel. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om te leren en de bereidheid om te proberen.

Het grootste voordeel van natuurlijk moestuinieren is de gezondheid van het voedsel dat je kweekt, zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Daarnaast brengt het rust en vreugde, biedt het een ontsnapping aan de hectiek van het moderne leven en geeft het je de kans om te verbinden met de aarde. Begin klein, leer van je successen en mislukkingen, en geniet van het proces. Iedereen kan natuurlijk moestuinieren. Dus, waar wacht je nog op? Pak een paar zaadjes, wat aarde, en begin vandaag nog.


Speciaal voor jou ontwikkelde ik de online minicursus

Moestuingeluk binnen handbereik

Dit zit er allemaal in:

 • 5 online video lessen over natuurlijk moestuinieren
 • Elke les een makkelijke stap voor stap uitleg over het verbouwen van onbespoten groenten op de manier van de natuur. Die je direct toe kunt passen! 
 • Eindelijk aan de slag gaan
 • inspiratie filmpjes
 • Leren van een ervaren Permacultuur-ontwerper
 • Levenslang toegang
 • Leren in je eigen tempo


Zij zeggen:

de cursus heeft me nieuwe input gegeven, je weet er veel van en je weet het op een heel prettige manier over te brengen.

Heleen

ik raad deze cursus aan voor iedereen die vandaag nog bezig wil met meer aansluiten bij een natuurlijker leven. Je krijgt veel handreikingen voor kleine toepassingen in het dagelijks leven

Lia

Hoewel ik vroeger jaren lang een moestuin heb gehad en daar altijd enorm van heb genoten, leer ik van Serai heel veel nieuwe principes. Waardoor ik meer gericht ben op de natuur. Elke les is zo leerzaam en een feestje

Marieke

Ik ben helemaal geen tuinierder maar door jouw aanstekelijke manier van vertellen krijg ik zin om te gaan tuinieren.

Cisca


Wat zit er in de minicursus?

1) Wanneer en wat zaaien?

Je krijgt kant en klare zaailijsten per maand, van de meest gangbare groenten en (eetbare)bloemen. Zo weet je wanneer en waar je moet zaaien.

2) Wat heb je nodig?

Ik geef je een materiaallijst met zaden en spullen die je nodig hebt om te beginnen en ook 2 tips en trucs wat je elke week en maand voor taken hebt in je eetbare tuin. Zodat je die makkelijk kunt inpassen in je agenda en met succes je eigen groenten verbouwd

3) De niet spitten tuin.

Hoe maak je nu makkelijk een plantbed zonder stress. In deze les laat ik je zien hoe je dat doet, wat je nodig hebt en waarom dit zo goed is voor jouw en de bodem! Je krijgt ook een materialenlijst zodat je gelijk kunt beginnen.


4) Kant en klaar plantschema

Hier geef ik je een kant en klaar plantschema van 4-5 groenten op basis van combinatieteelt. Het zijn gangbare groenten die je tot september kunt zaaien. Zo heb je gelijk een plantschema en leg ik je de beginselen uit van combinatieteelt.

5) Compost maken

Hoe maak je compost? Ik laat je mijn favoriete methode zien en laat je ook de andere vormen van compost maken zien. zodat ook jouw het kostbare goud kunt gaan maken voor jouw tuin.


Vanaf 10 juni beschikbaar.

voor € 12,50 (incl. BTW)

De maker van de Moestuingeluk binnen handbereik heeft het recht om op elk moment
de prijs aan te passen.

FAQ

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Als je je hebt aangemeld kom je op een wachtlijst. Uitelijk 10 juni krijg je een email om je in te schrijven.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt levenslang toegang tot de minicursus Moestuingeluk binnen handbereik

krijgt Moestuingeluk ook wel eens een update?

Ja, moestuingeluk binnen handbereik krijgt updates. Is er een update dan krijg je een mailtje in je mailbox

als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terug vragen ?

tot 14 dagen na de aankoop kun je je bestelling annuleren en wordt het geld op je rekening terug gestort. Zijn de 14 dagen verstreken dan kun je geen gebruik meer maken van de annulering,

Hoelang duurt het voordat ik toegang krijg?

Na betaling krijg je zo snel mogelijk toegang . Heb je binnen 1 dag nog geen mail ontvangen stuur dan een berichtje naar info{at}seraibressers.nl

START JE MOESTUINGELUK  HIER.

>