Gratis E-book

3 eetbare planten met makkelijk recept

Direct vanuit je tuin op je bord

Eetbare planten die in bijna elke tuin voorkomen en die je direct kunt gebruiken in je keuken

uit je omgeving

ontdek wat er allemaal in jouw tuin en omgeving groeit aan eetbare planten

met recept

leer hoe je het makkelijk op je bord kunt krijgen, zonder veel gedoe.

herkennen en ontdekken

herken en ontdek waar allemaal eetbare planten staan

Over Serai ......

Al 15 jaar zet ik stappen op het Permacultuur pad. Zo heb ik mijn eigen eetbare bostuin aangelegd midden in de stad. Zo heb ik veel geleerd over eetbare planten en werken met de natuur. 

Ik vind het heerlijk om door mijn tuin te lopen en me te verwonderen over alles wat er groeit. Te snoepen van alles wat er staat. Van de heerlijke bessen voor de jam en blaadjes voor een zelfgemaakte verse pesto.

Met al mijn liefde deel ik graag mijn kennis met jullie. Zodat jij ook gaat genieten van al dat lekker dicht bij jouw in de buurt

Download nu je gratis E-book!

en heb gelijk 3 makkelijke recepten die je gelijk kunt toepassen in je keuken.

Zo vanuit je tuin op je bord.

De eerste stap in eten uit eigen tuin en directe omgeving is weten wat je eet.  Dat is ook kennis van planten en weten hoe je ze kunt gebruiken. Gebruik maken van Lokaal voedsel is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu en je gezondheid.

Want al die onbekende eetbare planten hebben opmerkelijke stofjes die bijdragen aan je gezondheid. Ontwikkel je planten kennis en zo worden die tot nu onbeminde planten ineens een aanvulling in je salade, pesto of zoete baksels.


>