aanmelden Webinar

Vergroot je groene handafdruk in 7 stappen

15 Februari om 20.00 tot 21.00

in de webinar laat ik je zien hoe:

  • je meer kunt leven volgens de permacultuur principes en je je verbind met de natuur en de seizoenen.
  • je de  permacultuur principes op een makkelijke manier kunt integreren in je dagelijks leven, en zo duurzamer en bewuster leeft!
  • Ik laat je zien dat permacultuur door het telen van je eigen voedsel verbindingen maakt die je niet verwacht.

Heb je geen tuin? 

Geen probleem! Ook dan kun je je Groene Handafdruk vergroten volgens de permacultuur principes, en een duurzaam, natuurlijk en bewust leven leiden in balans met de Aarde.

Over Serai 

Al 15 jaar zet ik stappen op het Permacultuur pad. Zo had ik een eigen eetbare bostuin midden in de stad, en op dit moment bouw ik aan een grote eetbare bostuin in zweden. Afgelopen jaren heb ik veel geleerd over eetbare planten en werken met de natuur. 


Ik vind het heerlijk om door mijn tuin te lopen en me te verwonderen over alles wat er groeit. Te snoepen van alles wat er staat. Van de heerlijke bessen voor de jam en blaadjes voor een zelfgemaakte verse pesto.

IK heb ook ontdekt dat door het verbouwen van mijn eigen voedsel, de liefde voor Moeder Aarde verder gaat dan mijn tuinhek en het alle aspecten van duurzaam leven met elkaar verbind. Door de verbinding heb ik meer contact met de natuur, de seizoenen en mezelf. En je creƫert ook nog eens Veerkracht!

Hoe?

Met al mijn liefde deel ik graag mijn kennis met jullie. Zodat jij ook gaat genieten van al dat lekkers en moois dicht bij jouw in de buurt.