Let op: Deze pagina krijg je maar 1 keer te zien!

Ik heb een hele lekkere en mooie aanbieding voor jou! Ik beloon graag mensen die gelijk ja zeggen!

Dus als je nu meteen beslist, is deze online cursus voor jou!

Culinair Wildplukken:

 Online Cursus over Plukken, Ontdekken en Koken met lokale eetbare Planten.


Deze online wildplukreis helpt je om met vertrouwen (on)gewone eetbare  planten veilig te identificeren, te oogsten, te gebruiken zonder de natuur leeg te roven.

Hou je van planten en gezond eten, en wil je de planten die bij jouw in de buurt groeien, leren herkennen en gebruiken?


Ik ben  Serai van Food, Trees & me.

Ik voel me al van jongs af aan nauw verbonden met de natuur en leef zo goed mogelijk in lijn met de seizoenen. Mijn missie is om jou te inspireren tot een leven samen met de natuur en de seizoenen, zodat jij een zelfredzaam leven voor jezelf kunt vormgeven. Ik maak makkelijke gidsen met inspiratie die je kunt integreren in je eigen leven, zodat jij je steeds meer in lijn met de natuur en de seizoenen kunt leven en verbinden.

De natuur is voor mij thuiskomen. Je ervaart de voedende en helende kracht van de natuur door je te verbinden met de planten om je heen. Leer ze kennen, geniet ervan en kook ermee.

Het toepassen van oude kennis is een manier om je te verbinden met het leven in de natuur. Ontdek de vele manieren om wilde kruiden toe te passen, een vergeten kunst die we opnieuw kunnen leren. Onze manier van leven is misschien veranderd, waardoor we verder van de natuur zijn afgeraakt, maar de natuur zelf is niet veranderd. Ga je met mij mee terug?

Alles wat ik heb geleerd en uitgeprobeerd, heb ik in deze culinaire wildpluk reis verwerkt. Op deze manier wil ik jou helpen om ook je weg terug te vinden naar de natuur en de magie van kruiden in je keuken.

Al mijn kennis en ervaring heb ik vastgelegd in deze Culinaire Wildplukreis door de seizoenen.


Bestel en krijg direct toegang!

Krijg jouw unieke inloggegevens per email en je kunt direct inloggen en kunt aan de slag. In de online omgeving vind je alle onderdelen voor de culinaire wildplukreis.

Uit je omgeving

Ontdek wat er allemaal in jouw tuin en omgeving groeit aan eetbare planten

Herkennen en ontdekken

Herken en ontdek waar allemaal eetbare planten staan.

Met recept

Leer hoe je makkelijk met deze planten kunt koken, zonder veel gedoe.

Wanneer plukken

Per seizoen laat ik je zien wat er te plukken is!

Speciaal voor jou ontwikkelde ik deze Culinaire Wildplukreis met (on)gewone eetbare planten.


Het opeten van kruiden in een gerecht is een makkelijke manier om je gezondheid te ondersteunen. Om je op weg te helpen zit er bij elk kruid een eenvoudig recept die je gelijk kunt toepassen in de keuken.

Leven met de kracht van de natuur gaat voor mij over het samenwerken met de natuur, de kruiden, de planten en de dieren. Kruiden ook zien als meer dan een bron van voeding of medicijn. Door te leren over de kruiden, door ze te gebruiken en hun verhaal te kennen, zie je ook wat hun belang is voor de biodiversiteit

Dit zit allemaal in de online

Culinaire Wildplukreis:

 • 64 lessen verdeeld over 20 kruiden, ingedeeld per seizoen.
 • Wat wel en niet te doen met wildplukken.
 • Herkennen van wilde eetbare planten.
 • Wat hun werking is voor mens, dier en aarde.
 • Weten hoe je ze kunt toepassen in de keuken.
 • Recept ideeën.
 • Per eetbare, wilde plant: 1 makkelijk recept.
 • Per seizoen weten welke plant je kunt oogsten.
 • 20 plantportretten.


Zij zeggen:

De cursus ‘Wildplukken uit eigen tuin’ is voor mij een enorme eyeopener!
Tot mijn grote verrassing blijken in mijn mini stadstuintje verschillende eetbare planten te staan die ik normaal als onkruid zou bestempelen. Nooit gedacht dat je zoveel lekkers kan maken met planten die je gewoon overal kunt tegenkomen. Wat een rijkdom zo binnen handbereik!
Deze cursus smaakt letterlijk naar meer

Inge Koenen

Hier jou review?

Dit is een nieuwe cursus, vandaar ook deze lage prijs!

.....

GRATIS Updates:

De culinaire wildplukreis is ontstaan uit een verlangen naar contact met lokaal eten en verbinding met de natuur. Die bij mij nog niet afgelopen is. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe (on) gewone planten toevoegen.

Culinair Wildplukken

een online wildpluk en kook avontuur met lokale eetbare planten in je keuken.

 • 20 plantportretten.
 • 20 eenvoudige recepten.
 • 20 x een plant identificeren.
 • Per seizoen ingedeeld.
 • Per plant recept en gebruik ideeën.
 • Eeuwige toegang.
 • 14 dagen retour garantie
 • Gratis updates.

Normaal  is je investering €147,-

Nu tijdelijk slechts €47,-( incl. BTW)

De maker van Culinair wildplukken heeft het recht om op elk moment
de prijs terug te zetten naar de normale prijs.

FAQ

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Als je je hebt aangemeld krijg je een email met een link naar de online leeromgeving.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt levenslang toegang tot Culinair wildplukken.

krijgt culinair wildplukken wel eens een update?

Ja, Culinair wildplukken kan updates krijgen. Is er een update dan krijg je een mailtje in je mailbox

als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terug vragen ?

tot 14 dagen na de aankoop kun je je bestelling annuleren en wordt het geld op je rekening terug gestort. Zijn de 14 dagen verstreken dan kun je geen gebruik meer maken van de annulering,

Hoelang duurt het voordat ik toegang krijg?

Je krijgt zo snel mogelijk toegang. Heb je binnen 1 dag nog geen mail ontvangen stuur dan een berichtje naar info{at}seraibressers.nl

START JE CULINAIRE WILDPLUKREIS

MET GEMAK  PLUKKEN, ONTDEKKEN EN KOKEN MET LOKALE EETBARE PLANTEN

>